Lampen24 Ervaringen & Coupons.

Lampenwebshop Lampen24 is een grote webshop met verschillende soorten lampen. Het assortiment is enorm en daarbij geniet bij het kopen van lampen al snel van veel voordelen in de webshop. In dit overzicht hebben we informatie over Lampen24 op een rij gezet.

Lampen24 coupon voor korting

Lampen24 heeft zo nu en dan een interessante kortingscode waarmee je kunt besparen op je lampenaankopen. Een coupon kan op verschillende manieren zorgen voor korting. Toch hoeft niet alleen kortingscode te zorgen voor korting. Hieronder hebben we wat interessante voordelen voor je op een rij gezet, waar je zonder code ook korting mee kunt pakken.

Zonder kortingscode korting pakken
KortingActievoorwaardenBekijk in de webshop
Gratis verzendingGeldig bij aankopen vanaf € 50,-Naar Lampen24
Lente sale! Tot 70% korting in de webshopOp = OpNaar Lampen24

Lampen24 showroom bezoeken?

Lampenwinkel Lampen24 is een grote speler op het gebied van lampen en verlichting. Met een ongelooflijk groot assortiment aan verschillende soorten lichtbronnen kun je hier van alles vinden. De kans is groot dat je op zoek bent naar een bezoekadres, om de lampen in het echt te bekijken.

Lampen24 heeft echter geen showroom, maar biedt wel andere mogelijkheden om de lampen van dichtbij te bekijken en te testen.

Zonder showroom alsnog lampen ‘bekijken’ en ‘voelen’

Hoewel Lampen24 geen showroom of bezoekadres heeft zijn er alsnog manieren om de lampen van dichtbij te bekijken. Dit maakt Lampen24 mogelijk door de producten gemakkelijk te kunnen retourneren als ze niet bevallen. Bekijk hieronder het sympathieke retourbeleid van Lampen24.

Hoelang kun je de lampen lampen bekijken?Lampen24 geeft je 14 dagen de tijd om de lampen thuis te proberen.
Hoe kun je de bestelde lampen retourneren?Er is een speciaal retourenportaal waar je eenvoudig je retourzending kunt doorgeven.
Wat zijn de kosten om de lampen terug te sturen?De vezendkosten van de retourzending zijn voor de rekening van de koper. Bij grotere pakketten kun je contact opnemen met Lampen24 voor een schikte manier.

Lampen24 is betrouwbaar

Op verschillende ervaringen websites wordt er gesproken over de service van Lampen24. Hierin worden verschillende aspecten beoordeeld, waaronder:

  • Levertijd van de bestelling
  • Service van medewerkers
  • Retour beleid

Om een goed overzicht te bieden om te zien hoe betrouwbaar Lampen24 is, hebben we de beoordeling van diverse grote review websites op een rij gezet.

Betrouwbaarheid Lampen24
Review websiteBeoordeling / BetrouwbaarheidAantal reviews
Trustpilot.com8.2/101.742 reviews
NederlandReview.nl7.6/104 reviews
Prijsvergelijk.nl8/104 reviews

Naast bovenstaande beoordelingen is de webshop van Lampen24 aangesloten bij Webshop Keurmerk. Het landelijk bekende keurmerk is gegarandeerde beveiliging van de volgende aspecten:

  • Lampen24 heeft 14 dagen bedenktijd
  • Privacy gewaarborgd
  • Snelle verzending & Levering
  • Veilig betalen

Naast dit betrouwbare keurmerk is Lampen24 ook TUV gecertificeerd. Dit houdt in dat Lampen24 “in hoge mate betrouwbaar is”. De keurmerken voor betrouwbaarheid zijn weergegeven in de webshop van Lampen24.

Video’s van Lampen24 op YouTube

Op YouTube is Lampen24 actief met interessante video’s van bijzondere lampen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitgebreide Halloween collectie die uitgelicht wordt? Bekijk hieronder een commercial van Lampen24 van een ‘gevangen Magere Hein’.