Vol Verlichting

Lampenwinkel Vol Verlichting

Lampenwinkel Vol Verlichting

Lampenwinkel Vol Verlichting heeft al jarenlang ervaring en je kunt er dus terecht voor al je vragen rondom lampen en verlichting. Het bedrijf bestaat uit twee winkels: Vol Verlichting en Vol Industrial, je vindt ze beide in Leende (Noord Brabant). Aandacht voor de klant, service en advies op maat zijn belangrijke punten waarop lampenwinkel Vol Verlichting zich wil onderscheiden van anderen, als je bij de openingstijden kijkt kan je zien dat de winkel niet altijd geopend is. Bekijk deze dus eerst even op de site van Vol Verlichting voordat je besluit er naar toe te gaan.

Verlichting Outlet Leende

Lampenwinkel Vol Verlichting is begonnen als outlet en dankt daar ook zijn naam aan, maar tegenwoordig bestaat bijna het hele assortiment uit de allernieuwste trends op het gebied van verlichting en is de collectie dus helemaal up-to-date. De outlet is nu bijzaak geworden, maar er zijn nog steeds outlet artikelen verkrijgbaar bij Vol Verlichting.

Aandacht voor de klant

Bij Lampenwinkel Vol Verlichting wordt aandacht voor de klant bij het geven van goed advies heel belangrijk gevonden. Als klant kun je rekenen op de volle aandacht van het personeel en na het inwinnen van advies mag je de gekozen producten zelfs op zicht mee naar huis nemen. Mochten de gekozen lampen uiteindelijk toch niet helemaal naar je zin zijn, dan mag je ze terugbrengen. Op deze manier wil lampenwinkel Vol Verlichting ervoor zorgen dat je als klant altijd tevreden bent met je aankoop.

Advies voor de juiste verlichting

Lampenwinkel Vol Verlichting geeft gratis en vrijblijvend advies over lampen en verlichting. De keuze op het gebied van verlichtingsmogelijkheden is heel groot. Bij de aanschaf van verlichting is het vaak lastig om iets te vinden dat precies bij je interieur past, of wat goed aansluit bij de functionaliteit van de ruimte die je wil verlichten. Bij lampenwinkel Vol Verlichting kun je rekenen op advies op maat, dat zelfs bij je thuis gegeven kan worden, mocht dit nodig zijn bij het kiezen van de juiste verlichting.

Assortiment lampenwinkel Vol Verlichting

In de lampenwinkel Vol Verlichting vind je wel honderden verschillende lampen en verlichtingsmogelijkheden tegen een vaste lage prijs aangeboden, zoals:

  • Hanglampen
  • Vloerlampen
  • Wandlampen
  • Tafellampen
  • Buitenlampen
  • Armaturen
  • Verlichtingsbronnen

Je kunt ook lampenkappen op maat bestellen in de lampenwinkel Vol Verlichting. het is duidelijk te zien dat er wellicht in een later stadiom op de website van Vol Verlichting een webshop komt, echter is hier nu nog geen sprake van.

Assortiment Vol Industrial

Bij Vol Industrial vind je alleen maar lampen met een vintage en industriële uitstraling, die stoer, robuust en eigentijds zijn. Eén van de trends op dit gebied zijn lampen met een dun laagje beton. Ook kleuren zijn belangrijk in deze stijl van verlichten. Vol Industrial is een unieke winkel in Nederland, omdat je er alleen maar dit soort lampen vindt, die zelfs gedeeltelijk uit Scandinavië geïmporteerd worden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *