Almere by night

Lampenwinkels in Almere

Hét complete lampenwinkel overzicht van Almere. Eén ding is zeker, voor goede lampen of een goede lokale lampenzaak hoeft u Almere niet uit. U heeft zelfs geluk: Almere heeft een buitengewoon goed aanbod van lampenzaken. Wij hebben 9 shops gevonden die offline (wellicht ook online, want dan doen ze er vaak bij) lampen of verlichting verkopen. Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkel overzicht van Flevoland

Lampenwinkels Almere op de Kaart

Lampenwinkels Almere op een rij:

Doemeer Licht / Lichtplaza lamponline.nl Meer dan 1000m2 vol met design lampen ( en ook niet – design lampen) zeer grote collectie verlichting en meubelen rondom verlichting. Voordat het internet tijdperk aantrad was Lichtplaza één van de grootste in Nederland.
DVE Installatietechniek pre-lite.nl Een installatiebedrijf gespecialiseerd in licht. Buiten het aanbrengen produceert Pre-Lite zelf ok lampen voor multinationals en retailbedrijven. Echt dus een partij als je net iets meer nodig hebt dan dat ene lampje in de gang.
Lampidee lampidee.nl De verlichtingspecialist uit Almere. Geschikt voor alles op het gebied van lampen: Design, landelijke of moderne toepassingen. Ook zeer veel LED lampen in het assortiment. Via de website kan je ook lampen shoppen!
Shadee verlichting speciaalzaak Bent u op zoek naar design verlichting, die ene speciale lamp? Shadee design verlichting heeft een breed assortiment hanglampen, vloerlampen

Maar vergeet ook niet: FD De Bruin Verlichting, Maretti projectverlichting en natuurlijk de lokale kwamtum!

Bekijk ook alle lampen uit Flevoland als je bereid bent naar Lelystad te rijden =)

1 antwoord
 1. ANNELIES
  ANNELIES zegt:

  Goeiemiddag
  Ik heb begin februari online via de site deluxelight.nl een maanlamp gekocht met foto en al reeds betaald.
  Nu krijg ik mijn bestelling niet binnen dus ik denk dat ik met fraude te maken heb. Als ik mail krijg ik niets tetug. Het zou een verluchtingswinkel moeten zijn in Almere.
  Alvast bedankt Annelies

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *