Niet de grootste Lampenwinkel maar wel de grootste lamp ter wereld

De Grootste Lampenwinkels van Nederland

Als je een lamp gaat kopen is het fijn om veel keuze te hebben, zo gingen wij op onderzoek uit: Bij welke lampenwinkel heb je nou het grootste assortiment? Het is traditie in Nederland om jouw (lampen)winkel zo snel mogelijk neer te zetten als ‘de grootste’ of ‘de beste’ lampenwinkel, zo staan sites vol met deze claims. Dat maakt het lastig. Toch hebben we het antwoord gevonden. Laten we bij het begin beginnen.

Grote Lampenwinkels… Online of Offline?

Wat maakt nou een grote lampenwinkel, als je kijkt naar ‘welke partij in Nederland het meeste lampen verkoopt’ dan kom je al snel uit bij de grootste ketens of webshops:

Tussen deze twee partijen zal op dit moment de wedstrijd gaan, wij denken dat nu Intergamma in 2020 zeker nog wint. Ook door de gigantische combinatie tussen offline & offlines lampen verkopen. Al zal Bol.com de komende jaren wel terrein gaan winnen..  Of misschien nog een andere partij:

Amazon komt er aan in Nederland, doorgaans heeft Amazon een gigantisch lampenassortiment. In Nederland nu nog overigens: 0,0 aanbod. Dus hier zou zo maar eens over een jaar of twee de grootste partij van Nederland kunnen staan.

Het grootste Assortiment?

Als je kijkt naar de lampenwinkel met het grootste assortiment in Nederland dan is er geen andere keuze dan Bol.com. Hier zijn maar liefst 20.000+ lampen aan te schaffen.

De Grootste (echte) lampenwinkel van Nederland

Groot definiëren we in dit onderzoek naar voornamelijk de vierkante meters. En dan niet de vierkante meters van de totale winkel (dan zou waarschijnlijk ook weer de Gamma winnen) maar de vierkante meters pure lampenwinkel. De winkel waar je echt even een stukje om voor wilt rijden als je zoveel keuze voorgeschoteld krijgt.