lampen zaken

Lampenwinkel Barendrecht (2 Stuks)

Natuurlijk zijn er als je er technisch naar kijkt wel meer winkels te vinden waar je in Barendrecht lampen kunt kopen, echter deze twee hebben wij geselecteerd als speciaalzaken / zaken met een prettige showroom waar verlichting is aan te schaffen of ook als goede dienstverlener of opvallende ‘licht’ partij in deze stad. Barendrecht is een klein dorp natuurlijk. Ook rondom het dorp kun je lampen kopen in de bekendere klus zaken als de Gamma, Karwei, Leen Bakker, Praxis en Kwantum.

Echter is Barendrecht wel een uitzondering, Barendrecht heeft namelijk de grootste lampenzaak van Nederland staan. Dus deze moet je bezoeken. 

Vier verlichting- gerelateerde zaken uit Barendrecht

Voor lampenwinkels in Barendrecht raden wij 10000% Straluma aan. 

Barendrecht Straluma Tsja, Staluma ( De grootste lampenwinkel van Nederland) is hier gevestigd. Ik zou er zo 100KM voor omrijden, dus als je hier in de buurt woont. Dan moet je hierheen voor lampen, al is het om de lokale ondernemers te helpen Zeemanstraat 17
Barendrecht Licht NL B.V. Professionele partij die zichzelf de ‘meesters van het licht noemen’. Vooral voor bedrijven de partij om net iets meer te doen met verlichting. Zweth 30

Op provincie niveau hebben wij uitgebreide kaartjes gemaakt zodat u goed kunt zien welke lampenwinkels er in de buurt zijn. Voor Barendrecht is dat natuurlijk het overzicht van lampenwinkels in Zuid Holland.

Heb je zelf een lampenzaak en wil je op deze lijst komen? Stuur dan een bericht via het contact formulier.

Ps. Je zou denken dat wij door alle Straluma verwijzingen hier geld voor krijgen in de vorm van reclame, echter is dit niet het geval. Wij willen de grote lokale lampenzaken wel supporten, al die webshops zijn zo onpersoonlijk en ook niet altijd van Nederlandse makelaardij. Straluma is dat wel, vandaar dat wij u hier graag naartoe verwijzen.