Dmlights Review & Ervaringen

Dmlights webshop
Dmlight websohp logo

Logo Dmlights

Dmlights is een lampenwinkel die zijn verlichting online en offline verkoopt. De vestiging is te vinden in het hartje van Antwerpen. Gelukkig zijn de lampen ook online te verzenden en wordt de verzending gratis geleverd vanaf €100,-. Hieronder vind je meer informatie over deze lampenwinkel.

Dmlights korting

Allereerst bespaar je al op je aankopen wanneer je de lampen online koopt. Doordat je geen reiskosten hoeft te betalen heb je de eerste korting al binnen. Daarnaast kun je ook op zoek gaan naar lampen die in de aanbieding zijn. Zo heeft Dmlights een uitverkoop / sales pagina, op deze pagina zijn lampen te vinden die scherp afgeprijsd. Zo kan de korting oplopen tot wel meer dan 100 euro. Deze lampen zijn dan vaak de laatste stuks lampen. Bekijk hier de actuele korting:

KortingActievoorwaarden
Bekijk in shop
Zomersolden korting tot 60%Op de aanbevolen prijsNaar Dmlights
Gratis verzendingGeldig bij aankopen vanaf €100,-Naar Dmlights

Dmlights maakt zelf geen gebruik van kortingscodes hier kun je helaas niet op besparen. Wel heeft Dmlights een leuke fotoactie waarmee je snel €50,- kunt verdienen. Hier onder staat per stap beschreven hoe je dit kunt doen:

  • Stap 1: Fotografeer je gekochte lamp en laat daarmee zien hoe de lamp past in je interieur
  • Stap 2: Verzend de foto naar Dmlights
  • Stap 3: Wanneer Dmlights gebruikt van jouw gemaakte foto op één van hun kanalen dan krijg je als vergoeding de € 50 euro

Dmlights winkel

Zoals hierboven al vermeld staat verkoopt Dmlights zijn lampen vanuit de winkel en via de webshop. De winkel van Dmlights is gevestigd in het hartje van Antwerpen, zie hieronder het kaartje met de locatie van de winkel.

Kaart vestiging Dmlights;

Voor de mensen die het te ver rijden vinden is het ook mogelijk om de lampen via de webshop te bestellen. Gelukkig verzorgt Dmlights de verzending gratis bij een orderbedrag boven de €100,-. Door gebruik te maken van de gratis verzending bespaar je ook weer op je aankoop. Maar wil je nog meer korting op je aankopen lees dan verder.

Dmlights openingsuren

De Dmlights winkel bezoeken in Antwerpen? De Dmlights openingsuren zijn door de weeks het zelfde, de openingstijden van zaterdag verschillen alleen. Op zondag is de winkel gesloten. Hieronder kun je de openingstijden vinden van de winkel:

  • Maandag:           09:00 – 12:30 13:30 – 18:00
  • Dinsdag:             09:00 – 12:30 13:30 – 18:00
  • Woensdag:         09:00 – 12:30 13:30 – 18:00
  • Donderdag:        09:00 – 12:30 13:30 – 18:00
  • Vrijdag:               09:00 – 12:30 13:30 – 18:00
  • Zaterdag:            09:00 – 12:00
  • Zondag:              Gesloten

Je kunt ook kijken naar het overzicht van de lampenwinkels in Breda voor meer winkels in de buurt van Dmlights.

Dmlights review

Bij het bestellen van artikelen via internet ben je altijd benieuwd hoe andere consumenten de webshop ervaren. Wij hebben voor jou even gekeken welke scores hieruit zijn gekomen via twee verschillende review websites. De uitkomsten zijn hieronder in het tabel te vinden:

Consumenten beoordeling Dmlights:
Review websiteBeoordelingAantal ervaringen
Trustpilot 9,1/10625 ervaringen
Nederland review7,8/107 ervaringen

De uitkomsten van deze twee review websites zijn erg positief en Dmlights scoort erg hoog. Vooral bij de consumentenbeoordelingen van Trustpilot, hier scoorde Dmlights zelfs een 9,1 uit 10. Hieruit kunnen we concluderen dat de consumenten die wat gekocht hebben bij Dmlights erg positief waren over de aankoop.

Dmlights Niko schakelmateriaal

Naast binnen- en buitenverlichting is het schakelmateriaal van Niko ook te koop bij Dmlights. De schakelmateriaal van Niko is van goede kwaliteit en heeft een uitgebreid assortiment. Zo kun je voor elke kamer je schakelmateriaal vinden en is de schakelmateriaal kindvriendelijk.

Buiten dat het Niko schakelmateriaal van goede kwaliteit is, is het ook gemakkelijk om je lampen te bestellen en direct ook het schakelmateriaal. Zo heb je nooit het probleem dat er verkeerde producten naar je verstuurd worden.

Dmlights retour

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je aankopen niet voldoen aan de verwachtingen en dat je ze graag terug wilt sturen. Dit is bij Dmlights geen probleem. Je hebt namelijk 30 dagen de tijd om je producten te retourneren. Wanneer je dan de producten retourneert kun je de producten ruilen of je geld terug krijgen.

Het retour sturen van de producten gaat als volgt: eerst neem je contact op met de klantenservice via de mail. Hier stel je de klantenservice op de hoogte van de retour. Daarna ontvang je een retourdocument met gegevens die je nodig hebt bij het terug sturen van het product. Helaas zijn de kosten voor het terug sturen van het product voor de koper. De voorwaarden van het retour sturen van de producten kun je lezen op de website van Dmlights.

Commercial Dmlights: