Lampenwinkel Leeuwarden (15+)

Hét complete lampenwinkel overzicht van Leeuwarden. Wij hebben 15+ shops gevonden die offline (wellicht ook online, want dan doen ze er vaak bij) lampen of verlichting verkopen. Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkel overzicht van Friesland

Bekijk onze lampenwinkel kaart:

Lampenwinkel Overzicht Ljouwert:

Atelier Catjan catjan.nl Wij maken kappen, van vierkant tot rond, recht of taps; hangend of staand; kleur of naturel: effen of gedessineerd. Wat voor lampenkap u maar wilt: Atelier Catjan kan uw kap maken!
De Tijd Wonen detijdwonen.nl Betaalbare verlichting. Van modern tot klassiek. Tevens officieel dealer van iLuce verlichting.
Illumade BV lightswing.nl Met de Lightswing verplaats je een hanglamp makkelijk en snel binnen een diameter van 160 cm!
R. Tabbers Lichtdesign tabbers.nl Wielinga & Tabbers is een speciaalzaak op het gebied van designverlichting en slapen in Leeuwarden. Hier vindt u een ruim assortiment aan verlichtingsarmaturen zowel geschikt voor binnen als buiten. Naast vormgeving en de lichttechnische aspecten van de in te richten ruimte (de juiste lamp op de juiste plaats) is er ook aandacht voor aspecten als energiebesparing en uw budget.

Wilt u ook op dit lijstje komen? Stuur ons dan de benodigde informatie op over uw lampenwinkel. Wij streven een volledig overzicht na!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *