Leiden lampen / licht

Lampenwinkels in Leiden

Hét complete lampenwinkel overzicht van Leiden. In Leiden “de Stad van Ontdekkingen” zijn er ook genoeg led zaakjes & lampenwinkels te vinden. In deze historische stad hebben wij meer dan 15 lichtzaakjes gevonden die offline (wellicht ook online, want dan doen ze er vaak bij) lampen of verlichting verkopen. Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkel overzicht van Zuid-Holland.

Lampenwinkels Leiden op de Kaart:

Een selectie van lampenwinkels in Leiden met korte omschrijvingen:

Voetlicht Voetlicht.biz Al meer dan 39 jaar Nederland’s best gesorteerde Tiffany, Art-deco, Art-nouveau en Jugendstil speciaalzaak.
Haarlemmerstraat 15
De Klare Deklarelijn.nl Een winkel zonder enige introductie op de site, wat jammer is. Ze verkopen allerlei producten en hebben meerdere zaken met lampen in Leiden Hooigracht 26
Leds Light The World lltw.wordpress.com Vanuit Leiden en met een ruime voorraad is LLTW in staat snel en op maat te leveren. Of het nu om heldere of melkglas LED buizen gaat, LED stralers of LED panelen. LLTW uit Leiden is uw zekerheid voor wat betreft snelle service en scherpe prijzen. LLTW levert ook down lighters en High Bay lampen tot 29.600 Lm bij 160W. De nieuwste toevoeging aan het productenpakket betreft Flood Lights met 160 Lm/W en een compleet assortiment aan LED -Lichtlijnen.
Admiraalsweg 6-A
Bink Lampen industrieledesignlampen.nl Over BINK lampen
Welkom bij de toonaangevende industriële verlichtingssite van Nederland.
Wij tonen hier oude en nieuwe armaturen waarvan het design uit het tijdperk van 1900 tot 1975 stamt.
Onze “signatuur” collectie is de Bauhaus collectie die vanaf 1911 nog steeds traditioneel worden geproduceerd in Duitsland.
Slachthuislaan 12

Terug naar: Lampenwinkel overzicht van Zuid-Holland

1 antwoord
  1. Ram Jaddoe
    Ram Jaddoe zegt:

    Gaarne verneem ik, waar ik terecht kan, voor reparatie van vloerlamp. Lamp deed niet, heb toen de schakelaar los gemaakt en krijg deze niet meer aan. Gaar reactie. Bij voorbaat dank

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *