Lampenwinkel Haarlem (11+ Shops)

Hét complete lampenwinkel overzicht van Haarlem. Of u nu op zoek bent naar eenvoudige lampen / spots die u bijvoorbeeld bij het Ledpaleis kunt kopen. Of dat u op zoek bent naar een echt lampenkappen atelier (In de kleine houtstraat). Wij hebben alle lokale lampenwinkels uit Haarlem (+Overveen en de Veerpolder) gevonden en in een kaart samen gebracht.

In totaal zijn er meer dan 11 lampenwinkels gevonden die  lampen of verlichting verkopen. Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkel overzicht van Noord-Holland

Lampenwinkels op de kaart (Haarlem en omstreken)

Shops die licht verkopen in Haarlem:

Meer toelichting op enkele van lampenwinkels die wij op de kaart hebben gevonden:

Harco Loor-Design harcoloor.com Harco Loor Design has been founded in the early 80’s as a result of growing interest and significance of design in the international field of interior lighting. Each design is hand crafted and caries the personal signature of the designer Harco Loor.
Helios Verlichting Haarlem ledpaleis Verlichtingsspecialist sinds 1984. Ruime ervaring in licht. Ook in LED de specialist. Diverse lichtbronnen leverbaar en ook kundig advies. Als lampenwinkel de plek om uw armatuur of lichtbron te kopen.
Molta Luce molta-luce.nl Welke stijl u ook zoekt, bij Molta Luce kunt u zich laten inspireren en adviseren. U bent van harte welkom in Haarlem!
Versteeg Licht & Interieurstudio Wij verkopen designlampen van bekende merken en ontwerpers en adviseren u ook bij de lichttechnische aspecten, die voor veel mensen moeilijk zijn in te schatten. Met behulp van foto’s van uw ruimte kunnen wij u suggesties aan de hand doen die bij uw eigen stijl passen.
Versteeg Lichtstudio versteeglichtstudio.nl Versteeg Lichtstudio levert alle bekende designmerken. Online vindt u ons complete aanbod. In Haarlem hebben wij een prachtige showroom met een presentatie verlichting. Wij adviseren u graag om uw huis of bedrijf te verlichten.

Versteegh Haarlem Lichtstudio Lampenwinkel

Versteeg Haarlem Lichtstudio Lampenwinkel

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *