Lampenlicht webshop

Lampenlicht Webshop

Lampenlicht is een bekende naam op het gebied van het verkopen van lampen. Deze Lampenlicht webshop is gespecialiseerd in binnenverlichting, buitenverlichting, LED verlichting en andere lichtbronnen. Verschillende lampen die via de webshop verkocht worden worden zelf ontworpen en geproduceerd. De hoofdvestiging en het magazijn van Lampenlicht is gevestigd in Hapert (Noord-Brabant). Verder zijn er ook twee Lampenlicht outlets, in Breda en Zaandam, hieronder daar meer informatie over.

Lampenlicht kortingscode

Momenteel zijn er geen actieve Lampenlicht kortingscodes. Wel kun je op andere manieren besparen op de aankopen bij Lampenlicht. Hieronder geven we enkele tips hoe je dit kunt doen:

 • Gratis verzending, vanaf €50,-
 • Gratis retouneren
 • Scherpe aanbiedingen

Lampenlicht kortingscode is dus helemaal niet nodig wil je geld besparen bij het kopen van lampen. Op dit moment heeft Lampenlicht ook scherpe aanbiedingen en gaan de kortingen op lampen tot wel 80%. Benieuwd naar deze actie klik dan hier:

Zomersale bij Lampenlicht.nl, korting op lampen en diverse tot wel 80%!

Lampenlicht outlet Breda & Zaandam

Er zijn ook een outletwinkels van Lampenlicht.nl, deze bevinden zich in Breda en Zaandam. De Lampenlicht outlet Breda bevindt zich in Woonboulevard Breda XXL en is via een routeplanner te vinden via het adres: Kruisvoort 44, Breda. Deze locatie is 7 dagen per week geopend en het parkeren is gratis.

De Lampenlicht outlet Zaandam is te vinden in Woonboulevard Zaandam, naast het gebouw van Loods 5. Deze vestiging is 6 dagen per week geopend en is op maandag gesloten. Ook hier kan er gratis geparkeerd worden. Het adres van deze Lampenlicht outlet is Pieter Ghijssenlaan 16B, Zaandam. Om het overzichtelijker te maken hebben kunt u beide outlets bekijken op het kaartje hieronder.

Kaartje van Lampenlicht outlet Breda & Zaandam:

Meer lampenwinkels vinden in de buurt van Breda? Bekijk dan hier het overzicht van alle lampenwinkels in Breda.

Lampenlicht review

Voordat je online een aankoop doet bij Lampenlicht wil je natuurlijk weten of het een betrouwbare webshop is. Wij hebben even een klein onderzoekje voor je gedaan en hebben het volgende gevonden:

 • Lampenlicht is aangesloten bij de stichting Webshop Keurmerk
 • Lampenlicht is aangesloten bij Trusted Shops (Europees keurmerk)

Ook hebben we de reviews van consumenten onder de loep genomen. De uitkomsten van deze reviews hebben we in een tabel opgesomd:

Lampenlicht consumentenbeoordeling:

Beoordeling Lampenlicht door consumenten
Review websiteBeoordelingAantal ervaringen
Trustpilot6/1034 ervaringen
Ekomi8/1020.941 ervaringen
Prijsvergelijk8/1026 ervaringen

Al met al zijn er weinig tot geen negatieve reacties te lezen over Lampenlicht en hebben ze keurmerken wat ook de betrouwbaarheid van de webshop waarborgt.

Commercial van Lampenlicht.nl:

Kijk ook zelf even bij Lampenlicht.nl!

2 antwoorden
 1. Alice Thomasse
  Alice Thomasse zegt:

  Goedenmiddag ik heb net de bestelling binnen van de wandlamp Zayn! Erg mooi,maar ook deze zit met krassen!! Dus erg jammer allemaal ik probeer u te bellen, maar dat lukt ook niet óók de belofte van een mailtje is ook nog niet gebeurd jammer genoeg

  Beantwoorden
  • Lamp
   Lamp zegt:

   Hi Alice,

   Wij zijn niet van LampenLicht.nl je moet even contact met hen opnemen. Dit is een andere lampen informatie site waar wat meer informatie over lampenlicht.nl op staat.

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *