Lampdirect Webshop

Een online webshop met de laagsteprijsgarantie is Lampdirect. Bij deze webshop kun je alles kopen van LED lampen, TL buizen, Halogeenlampen en onder andere spaarlampen. Een uitgebreid assortiment aan lampen. Het is allemaal handig dat wanneer je last-minute een lamp nodig hebt Lampdirect snel levert. Want gaat er een lamp stuk dan en bestel je voor 22:00 uur, dan wordt het de volgende dag nog geleverd.

online lampenwinkel lampdirect

LampDirect.nl

Lampdirect uit Helmond is een zeer grote online lampenspeciaalzaak met maar liefst 5500 armaturen. Bovenal heeft de webshop een niet goed geld terug garantie. 250.000 Klanten gingen u voor bij het kopen van een lamp bij Lampdirect. Lees meer…

ActieVoorwaardenDirect naar de shop
Gratis verzendingbestellingen boven de €100,- ex btw Naar Lampdirect
SaleGeen voorwaarden Naar Lampdirect

Lampdirect korting of kortingscode

Op zoek naar Lampdirect korting? Wij hebben voor jou de actieve kortingen opgezocht en deze hieronder in een tabel gezet. Zit er een interessante Lampdirect korting bij druk dan op “bekijk korting” en je kunt direct de korting bekijken.

Veel Lampdirect klanten zijn op zoek naar een Lampdirect kortingscode, deze is alleen zelden beschikbaar. (zo’n 30% van de tijd) Codes die in het verleden geldig waren zijn: BESTLED, FCL5, STAPLED17, RETRO10, SWITCH2LED. Echter zijn deze kortingscodes waarschijnlijk nu niet meer bruikbaar.

Lampdirect ervaringen

Het is altijd handig om voor een bestelling even te kijken hoe andere consumenten de webshop hebben ervaren. Wij hebben ook een klein onderzoekje gedaan en gekeken naar diverse review websites. Hieronder zijn de resultaten te lezen in onderstaande tabel.

Geraadpleegd op 30-7-2018
Review websiteBeoordelingAantal ervaringen
Trustpilot8.2/101.152 ervaringen
Ekomi9/102730 ervaringen

Lampdirect retour

Heb je een lamp gekocht maar voldoet hij toch niet aan de verwachtingen of het verkeerde product gekocht. Dan heb je bij Lampdirect 14 dagen de tijd om je producten te retourneren. Wel zijn de kosten van het terugzenden voor jou rekening. Volg de volgende 9 stappen om je producten te retourneren:

  1. Log in op de website van Lampdirect
  2. Klik op: retouren
  3. Klik op: plaats nieuwe aanvraag
  4. Selecteer de betreffende bestelling
  5. Verwijder in de bestelling alle producten behalve de producten die je retour wilt sturen
  6. Kies de actie die je wilt ondernemen
  7. Selecteer de reden van het retour sturen van de producten
  8. Gaat het om een defect of kapotte lamp voeg dan een foto toe en klik op notitie opslaan
  9. Alle bovenstaande stappen uitgevoerd? Log dan weer in en op uw account daar ontvangt u een retour formulier op. Print dit formulier uit en voeg dit toe aan uw retour pakket.

Meer informatie over Lampdirect? Bekijk hier de commercial van Lampdirect:

online lampenwinkel lampdirect