Lampenwinkels in Den Haag

Hét complete lampenwinkel overzicht van Den Haag. Wij hebben 14 shops gevonden die lampen of verlichting verkopen. De grotere spelers op het offline lampen gebied in Den Haag zijn oa. Damad Lichtstudio, Watt Design en Edison de Lampenkoning.  Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkels Zuid Holland.

Lampenwinkels in Den Haag / Scheveningen op de kaart

Lampenwinkels in Den Haag

Een selectie van enkele lampenwinkels in Den Haag. Mis je een Haagse lampenier in dit overzicht? Stuur ons een berichtje! Zoek je in de Den Haag megastore een lampenwinkel. Kijk dan bij Leen bakker of Verlichting for all.

Damadlichtstudio damadlichtstudio.nl Licht is ons vak, daar zijn we bij DAMAD lichtstudio al 30 jaar in gespecialiseerd. We volgen nauwgezet de trends op het gebied van designverlichting en passen voortdurend onze collectie daarop aan. Onze collectie bestaat uitsluitend uit top-merken en we hebben een enorme keuze.
De Borst Verlichting deborstverlichting.nl Welkom op de website van De Borst Verlichting. Ons traditioneel ingestelde familiebedrijf verkoopt al ruim een halve eeuw verlichting en lichtbronnen voor alle huishoudens.
Edisons Verlichting edisons.eu Edisons Verlichting is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar bestaat. Ooit is het bedrijf begonnen en bekend geworden door de naam Edison de Lampenkoning. Een nieuwe generatie leidt tot een nieuwe wind. Sinds 2011 staan wij dan ook bekend onder Edisons Verlichting. Door onze ervaring en goede relaties met meer dan 200 leveranciers(!) kunnen wij snel leveren tegen concurrerende prijzen, zowel voor moderne als klassieke verlichting.
gehave verlichting gehaveverlichting.com GéHaVé Verlichting, een familiebedrijf dat al ruim meer dan 40 jaar bestaat en trekt trouwe klanten uit heel Nederland naar zich toe voor de service en het feit dat wij meedenken met U!
Lamps on stock lampsonstock.nl Mooie design lampen, goed geprijsd. En alles op voorraad in hartje Den Haag.
Lumina luminalampen.nl Lumina is gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte lampenkappen en lampenvoeten. Daarnaast hebben wij aanbod in complete sfeerverlichting en gerestaureerd antiek meubilair.
Passie voor Licht passievoorlicht.nl In het hart van Den Haag, in één van de mooiste wijken van deze stad, vindt u Passie voor licht. Een plek waar de sfeer en ambiance van uw leefomgeving centraal staan. Verlichting is immers een bepalende factor binnen de inrichting van uw huis. Wij hebben een bijzondere collectie aan sfeervolle hanglampen, vloerlampen, wandlampen en tafellampen. Ook op het gebied van badkamerverlichting hebben we een aantal mooie lampen in huis
van Nierop lampenkappenspecialist vannieropverlichting.nl Specialist in lampenkappen op maat en (klassieke) sfeerverlichting. Ruim 80 jaar ervaring.
Wat(T.) Verlichting en Design wattdesign.nl Dit jaar bestaan we 30 jaar en dat vieren we met een nieuwe collectie verlichting en meubels, speciale openingstijden en kortingsacties. Je bent van harte welkom in de winkel om te komen kijken!

 

 

Direct naar de Beste Lampen Assortimenten