Lampenwinkels in Rotterdam

Hét complete lampenwinkel overzicht van Rotterdam. Wij hebben 15+ shops gevonden die offline (wellicht ook online, want dan doen ze er vaak bij) lampen of verlichting verkopen. Indien u er niet uitkomt bij deze shops raden wij u aan om de grotere provincie overzichten te bekijken: Lampenwinkel overzicht van Zuid-Holland.

Lampenwinkels op de kaart

Als je een lamp wilt kopen in Rotterdam:

Casper Haring Design casperharingdesign.nl Casper Haring Design is een prachtige winkel voor iedereen die geinteresseerd is in meubels: banken, fauteuils, tafels, stoelen, kasten, dressoirs, verlichting, accessoires en kunst.
De Licht Bedenkers lichtbedenkers.nl Als enige lampenspeciaalzaak in Rotterdam bedenken wij voor iedere ruimte een fantastisch lichtplan met de mooiste collectie trendy lampen en design verlichting. Onze lichtarchitecten adviseren u graag in onze winkel of bij u thuis.
DeGloeilampenwinkel Gloeilampenwinkel  Gloeilampen kopen doet u goedkoop en snel op DeGloeilampenwinkel.nl. Dankzij ons grote assortiment gloeilampen vindt u bij ons altijd de juiste gloeilamp. Daarnaast zijn al onze lampen scherp geprijsd! Hiermee is DeGloeilampenwinkel.nl de online leverancier voor al uw gloeilampen.
Lampidee lampidee.nl Wij zijn een webshop en lampenwinkel waar u terecht kunt voor alles op het gebied van lampen en verlichting. Bij ons heeft u de keuze uit vele verschillende stijlen lampen, zoals design, landelijk, modern of industrieel. Ook hebben we een zeer grote collectie LED lampen
Lumen Licht & Advies lumenlicht.nl Lumen Licht & Advies is gespecialiseerd in het maken van passende lichtontwerpen bij iedere situatie. Doordat elke situatie anders is wordt er eerst een uitgebreide intake gedaan t.a.v. de eisen en wensen. Op basis van die uitgangspunten gaan de ontwerpers van Lumen Licht & Advies aan de slag en komen met een voorstel voor de meest optimale uitlichting van de ruimtes en/of objecten.
Van den Heuvel Verlichting/Kleinmeubel vandenheuvelverlichting.nl Van den Heuvel Verlichting is opgericht in 1925 en één van de oudste en meest gerenommeerde verlichting speciaalzaken in Nederland. Wij hebben een schitterend verlichting assortiment waarin je de meest uiteenlopende hanglampen, vloerlampen, kroonluchters, keukenverlichting en zelfs mooie buitenverlichting aantreft.
van Vliet Kroonluchters koperenkroon.nl Dé specialist in antieke kroonluchters en klassieke verlichting, gevestigd in Rotterdam en Enschede. Naast ons aanbod gerestaureerde en klassieke lampen, bieden wij u alle benodigdheden voor kroonluchters en een grote voorraad goedkope gloeilampen aan!
van Vliet Touwlampen vanvliet-touwlampen.nl Gedreven door passie en liefde voor bijzondere verlichting presenteren wij een nieuwe lijn lampen gemaakt van touw, geïnspireerd door het sportieve, landelijke leven waarin genieten centraal staat
Wattnou wattnou.nl Leuke eigentijdse webshop met Lampen, lichtbronnen, tl buizen en alle andere materialen
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *