Kleurrijke Lampen

Rottier verlichting

Lampenwinkel Rottier (Rottier Verlichting) is gevestigd in Valkenswaard aan de Eindhovenseweg in de provincie Noord Brabant.

Meer info over Rottier verlichting – Valkenswaard.

De hoofdbezigheid van Rottier is het verkopen van lampen en verlichting. De winkel Rottier kent echter ook een specialisatie. Zo is de onder het lokale publiek de lampenwinkel uit Valkenswaard voornamelijk bekend door het aanbod van verlichting en LED in de breedste zin van het woord. Het volledige adres (+ telefoonnummer) van deze lampenzaak is Eindhovenseweg 46, 5554 AC Valkenswaard Te bereiken via het telefoonnummer: 040 201 2092.

Rottier eigenschappen & pluspunten:

Lampenwinkel Rottier blinkt uit op de volgende zaken / kent de volgende pluspunten:

 • Vele stijlen en lampen in één winkel
 • Experts in wandverlichting
 • Inc. mooie Showroom

Een overzicht van de merken die Rottier verlichting onder andere in de winkel heeft staan of verkoopt: Onbekend / Vele Merken.

De website van Rottier is als volgt te bereiken: https://www.rottierverlichting.nl.

Alternatieve lampen opties in de buurt

Door de uitgebreide kaartjes van Lampenwinkels.nl is het vrij eenvoudig om eventueel een alternatieve lampenwinkel te vinden in en rondom Valkenswaard.

 

2 antwoorden
 1. gerda van der Kwaak
  gerda van der Kwaak zegt:

  Ik heb toch niet zo’n goede ervaring met Rottier Verlichting, Mijn lampenkappen die ik vooruit heb betaald a 244,–Euro 3 december zouden eind december klaar zijn ik heb zelfs een originele lampenkap van mij daargelaten als voorbeeld voor de nieuwe omdat het een ongewoon model is, omdat toen in Nederland de lockdown in ging kon ik ze niet ophalen eind december en heb ik 6 januari gebeld met de vraag of het mogelijk was om de kappen op te halen als bij een “collectpunt” helaas kon dat niet omdat de winkel geen afgescheiden voorportaal heeft en de eigenaar gelijk een boete zou krijgen als hij open zou gaan .De kappen stonden klaar in de doos, maar hij kon ze helaas niet aan mij afleveren.
  Toen in Nederland de winkels weer opengingen heb ik 26 februari weer contact opgenomen via de mail maar ik kreeg helaas een nietszeggend bericht terug van het Rottierteam dat de lampenmakerij 8 weken gesloten was geweest en ik wel bericht zou krijgen wanneer mijn kappen klaar waren ! Wel volgens mij en de eigenaar waren de kappen eind december volgens afspraak klaar alleen moest de winkel in lockdown ! dit uitgelegd aan het “Rottierteam” en gevraagd of het mogelijk was dat zij de kappen per post naar mij wilden versturen ik zou de verzendkosten op mij nemen , krijg ik een totaal nietszeggend bericht terug “zie onze mail van 26 februari, Ik heb ze gevraagd hun klanten niet af te doen met nietszeggende berichten maar ze serieus te behandelen , volgens mij is acht weken dicht gerekend tot 26 februari NIET de maand december waarin mijn kappen gemaakt zijn
  Hun geven dus aan de de eigenaar tegen mij gelogen zou hebben toen hij zei dat mijn kappen klaarstonden.
  Ik voel me wel behoorlijk in de Z..k genomen en als niet serieus weggezet.

  Beantwoorden
 2. rottierverlichting
  rottierverlichting zegt:

  Antwoord op het “gekwaak” van Mevr. van der Kwaak
  .
  Onze winkels zijn van 15 december 2020, tot medio maart 2021, verplicht gesloten geweest.
  Onze kappen productie-afdeling is vanwege corona-besmettingen 8 weken dicht geweest.
  Dit alles is aan Mevr. van der Kwaak verteld, en enig begrip gevraagd voor de vertraging.
  Zodra weer “normaal” zijn de prachtige nieuwe lampenkappen opgehaald door Mevrouw.

  Team Rottierverlichting- Piet Rottier.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *