Philips Hue Lampen

Wellicht bekend van de reclames, desalniettemin noemenswaardig. Een innovatief / slim product van Nederlandse bodem

O.a. te verkrijgen bij Dmlights

Hue producten vanaf € 25, echter kost een starterspakket (met dimmer ed.) nu +/ € 170,-

Philips Hue kopen

De nieuwe slimme lampen van Philips maken je huis niet alleen slimmer maar ook zuiniger. Hieronder leggen we uit wat Philips Hue precies is en hoe je er gebruik van kan maken.

Philips Hue wat is het?

De Philips Hue lampen is een nieuw draadloze verlichtingssysteem van Philips. Met dit verlichtingssysteem kun je met je smartphone of tablet de verlichting besturen in je huis. Dat betekend bijvoorbeeld dat je vanaf de bank het keukenlicht aan kan zetten, maar ook vanaf je vakantieadres de lichten in de woonkamer kunt bedienen.

Ook is het verlichtingssysteem energiezuinig door dat het geleverd word met LED-lampen. Deze lampen besparen je op je energie kosten, buiten dat geven deze lampen ook nog mooi helder wit licht. De sterkte van de lampen kun je afstemmen met je smartphone. Met deze functie kun je het licht perfect afstemmen op het moment van de dag, in de ochtend bijvoorbeeld een warme kleur. Nog een extraatje  is dat de lampen verschillende soorten kleuren kunnen produceren.

Philips Hue starterkit

Lijkt de Philips lampen wat voor jou? De eerste stap die je moet zetten is het kopen van een Philips Hue starterkit. In het starterkit zitten lampen, een bridge en een dimmer switch. Je kunt verschillende soorten Philips Hue starterspakketten aanschaffen. De volgende Philips Hue starterkit zijn te verkrijgen:

Pakket:Inhoud:Prijs vanaf (fonQ):
Philips Hue White E27 Starterkit
3 Hue lampen (White), een dimmer, en een bridge 2.0
€ 88,-
Philips Hue White Ambiance E27 Starterkit
3 Hue lampen (White Ambiance), een dimmer, en een bridge 2.0
€ 121,55,-
Philips Hue White & Color Ambiance E27 Starterkit
3 Hue lampen (Color & Ambiance), een dimmer, en een bridge 2.0
€ 159,95

Zoals je ziet zit het verschil in de pakketten in de lampen. Bij de White & Color Ambiance pakket kunnen de lampen verschillende kleuren geven.

Bekijk voor meer informatie over de Philips Hue lampen het filmpje hieronder: