Buitenlampenshop.nl webshop (Rosmalen)

De webshop waar je alles kunt kopen van buitenverlichting tot accessoires is Buitenlampenshop. Op de website vind je onder andere buitenlampen, tuinverlichting, lichtbronnen en overige tuin elektra. De webshop verzorgt de verzending wanneer het orderbedrag boven de €250 euro is

Buitenlampenshop lijkt onderdeel uit te maken van Elektroshop.nl te Rosmalen

Buitenlampenshop kortingscode en andere kortingen

In het tabel hieronder hebben we de Buitenlampenshop kortingscode en overige kortingen op gezocht. Hiermee kun je flink besparen op je aankopen bij deze webshop.

KortingVoorwaardenBekijk in de webshop
Gratis verzendingBij bestellingen + € 250,00 (incl. btw)Naar Buitenlampenshop
Lampenwinkels kortingscodeMomenteel geen kortingscodeNaar Buitenlampenshop

Tuinverlichting: gekleurde lampen

In de webshop van Buitenlampen is veel tuinverlichting te vinden. De verlichting die erg op valt is zijn de gekleurde lampen. Deze lampen zijn een leuke aanvulling wanneer je een feestje wilt geven en een beetje sfeer toe wilt voegen. Wanneer het dan donker wordt geven deze lampen een mooie kleur en het zorgt voor een feestelijke sfeer. Bekijk hier meer inspiratie voor tuinverlichting gekleurde lampen.

Buitenlampenshop.nl contactgegevens en overige informatie

De locatie van de webshop is gevestigd in Rosmalen en is via de routeplanner te vinden via: Kievitsven 98, 5249 JK. In het kaartje hieronder is het duidelijker aangegeven zodat je precies weet waar Buitenlampenshop te vinden is.

Het is natuurlijk altijd sneller om even te bellen, dit kan via het nummer 073-5230020. Verder kun je een vraag stellen per mail via: info@buitenlampenshop.nl, en via Whatsapp: 0680065670. De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 t0t 17.00.

Bent u op zoek naar meer lokale webshops? Kijk dan naar ons lampenwinkel overzicht in Noord Brabant.